Algemene Ledenvergadering 24-01-2018

Zoals elk jaar vindt na afloop van het wandeljaar weer de Algemene Ledenvergadering plaats. Dit jaar wordt deze vroeger dan normaal gehouden, vanwege het feit dat er maar liefst 3 nieuwe bestuursleden kunnen worden gekozen.

De vergadering vindt dit jaar plaats op woensdag 24 januari 2018 zoals gebruikelijk in het Vöske, Grote Straat 8 te Berg en Terblijt. Aanvang is 19.30 uur.

Tijdens de vergadering zal verslag worden gedaan over alle activiteiten in 2017, waaronder natuurlijk onze wandeltochten en de financien van onze verenging. Naast het voordragen van 3 nieuwe bestuursleden, worden uiteraard ook onze jubilarissen gehuldigd en wordt er meer verteld over de bustochten in 2018.

Alle leden worden verzocht zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Mochten er wandelaars zijn die overwegen lid te worden, dan zijn zij van harte als toehoorder welkom.