Wij zoeken vrijwilligers!

Wandelvereniging Vilt heeft veel plannen voor de toekomst en kan daarbij goed hulp gebruiken. Wilt u als vrijwilliger komen helpen? Schroom dan niet om dat aan ons te laten weten en neem contact met ons op.

Werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn o.a. het markeren van de diverse routes (De Pijlers), het inrichten en opruimen van start- en rustplaatsen,de  catering (uitgifte van koffie, thee, fris, vlaai en broodjes), parkeren en nog diverse andere. Leuk werk dat je samen doet met vele andere zeer gemotiveerde mensen die onze vereniging en de wandelsport een goed hart toedragen.

Afgelopen jaar zijn wij gestart met speciale jeugdtochten. Daarvoor is een jeugdcommissie in het leven geroepen die deze tochten voorbereidt en actief is tijdens deze tochten. Voor deze jeugdcommissie zoeken wij dringend versterking van jonge enthousiaste ouders/wandelaars die mee willen helpen en denken.