Kwart Marathon

2E KWART MARATHON

Ook in 2018 konden de 6 tot 14-jarige jonge wandelaars zich weer wagen aan een echte marathon-wandeling. Waar de ‘grote mensen’ op zaterdag 6 oktober een hele of halve marathon wandelden tijdens de traditionele Geuldalwandelmarathon, werd voor de 2e keer de speciale kwart marathon van maar liefst 10,5 km georganiseerd. Op hetzelfde traject van de grote marathon konden door hen de laatste kilometers van het officiele parcours worden afgelegd.

Op 6 oktober was het zover. Vanaf 10.00 uur vertrokken enkele tientallen wandelaars (kinderen en begeleiders) – voorzien van leuke gadgets - met hun begeleiders vanuit het buurthuis in Stokhem. Maar niet nadat er een creatief fruithapje werd vervaardigd, dat uiteraard ter plekke lekker kon worden opgegeten. 

Net als bij de Sneeuwballentocht in december en de BOEM-tocht in april werden er onderweg weer spannende opdrachten uitgevoerd en foto’s gemaakt (zie de resultaten op de website). Alles rondom het thema de Geul, dat kronkelende riviertje waar deze geweldige tocht langs loopt. En halverwege was er in Valkenburg een echte rust met een heerlijk bekertje water van WML.

Na afloop was er natuurlijk weer de beloning waaronder de speciale medaille…..

Reserveer alvast de datum voor de 3e kwartmarathon: 5 oktober 2019.

Flyer Kwart Marathon 2018.jpg

Terug naar overzicht

vOOR MEER INFORMATIE NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Klik hier
Website laten maken door Modual.