Lid worden van onze vereniging

Dat kan heel eenvoudig. Het lidmaatschap is voor iedereen mogelijk en wordt verkregen door overmaking van de contributie op rekeningnummer NL10RABO010.62.10.025 BIC RABONL2U t.n.v. Wandelvereniging Vilt contributie 2018. Vermeld daarnaast naam, adres en geboortedatum. Tevens graag een e-mailtje naar helenetroisfontaine@kpnmail.nl met vermelding van deze gegevens en telefoonnummer.

Lidmaatschap 2018

Lidmaatschap alleen Wandelvereniging Vilt        € 10,00

Korting van € 1,00 op alleen onze eigen tochten en 4 x per jaar het clubblad.

Lidmaatschap WV Vilt met lidmaatschap nieuwe federatie FLOW:    € 14,00

Korting van € 1,00 op alle wandeltochten van FLOW-verengingen en de meeste andere tochten.

Lidmaatschap WV Vilt met standaardlidmaatschap kWbn:       € 25,00
Korting van € 1,00 op alle aangesloten tochten en 4x per jaar het clubblad + Standaardlidmaatschap kWbn. Leden ontvangen het ‘Alles-in-1-pakket’ met:

- Wandelvoordeelpas (met korting bij partners en op evenementen)
- 5x per jaar Magazine wandel.nl
- Jaargids wandelevenementen

Lidmaatschap WV Vilt met basislidmaatschap kWbn:     € 20,00

Korting van € 1,00 op alle aangesloten tochten en 4x per jaar het clubblad + Basislidmaatschap kWbn. Leden ontvangen de Wandelvoordeelpas (met korting bij partners en op evenementen)

Wandelvereniging Vilt is aangesloten bij de FLOW en de kWbn. De Federatie Limburgse Onafhankelijke Wandelverenigingen is een nieuwe bond vanaf 1-1-2018 en wil een alternatief zijn voor de kWbn. De Koninklijke Wandelsport Bond Nederland is de overkoepelende organisatie waarbij alle provinciale regiobonden zijn aangesloten.

E-mail adressen: info@flow-wandelen.euinfo@kwbn.nl

Websites wandelbonden: www.flow-wandelen.eu / www.kwbn.nl