Bestuurszaken

De vacatures in ons bestuur zijn ingevuld; in de Algemene Ledenvergadering van 24 januari 2018 is de benoeming van Cor Langeveld en Henk Drummen goedgekeurd.  Cor zal gaan optreden als tochtcoƶrdinator en daarmee extern naar de bonden en instanties als contactpersoon fungeren en intern zaken als draaiboeken en vergunningen gaan beheren. Henk zal zich als lid oriĆ«nteren op de diverse taken en gaande weg daarin een eigen rol ontwikkelen.

Naast het bestuur werken wij met diverse commissies. Nieuw is de jeugdcommissie, die met name de nieuwe jeugdtochten organiseert. Deze commissie bestaat uit bestuursleden Huub Ramakers en Harry van de Beek en lid-vrijwilliger Roger Kempinsky. De commissie is onlangs versterkt met maar liefst 3 nieuwe leden: Roger Darpo, Femke Kriens en Carola Schurink. Daarmee zijn wij prima uitgerust om de jeugdtochten de komende jaren in goede banen te leiden.