Kwart Marathon

2E KWART MARATHON

Ook in 2018 kunnen de 6 tot 14-jarige jonge wandelaars zich weer wagen aan een echte marathon-wandeling. Waar de ‘grote mensen’ op zaterdag 6 oktober een hele of halve marathon wandelen tijdens de traditionele Geuldalwandelmarathon, wordt voor de 2e keer de speciale kwart marathon van maar liefst 10,5 km georganiseerd. Op hetzelfde traject van de grote marathon kunnen dan door hen de laatste kilometers van het officiele parcours worden afgelegd.

Op 6 oktober is het zover. Vanaf 10.00 uur kunnen de jonge wandelaars – voorzien van leuke gadgets - met hun begeleiders vertrekken vanuit het buurthuis in Stokhem. Deelname is mogelijk met de bus die om 10.05 uur vanaf het Adelante college in Houthem naar Stokhem rijdt (voorinschrijving is dan noodzakelijk) of rechtstreeks vanaf Stokhem. 

Net als bij de Sneeuwballentocht in december en de BOEM-tocht in april kunnen er onderweg weer spannende opdrachten uitgevoerd worden en foto’s gemaakt worden. Alles rondom het thema de Geul, dat kronkelende riviertje waar deze geweldige tocht langs loopt. En halverwege is er in Valkenburg een echte rust met een lekkere appel.

Na afloop wacht dan de beloning waaronder de speciale medaille…..

Flyer Kwart Marathon 2018.jpg

Terug naar overzicht

vOOR MEER INFORMATIE NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.