Kwart Marathon

3E KWART MARATHON

Ook in 2019 knnen de 6 tot 14-jarige jonge wandelaars zich weer wagen aan een echte marathon-wandeling. Waar de ‘grote mensen’ op zaterdag 5 oktober een hele of halve marathon wandelen tijdens de traditionele Geuldalwandelmarathon, wordt voor de 3e keer de speciale kwart marathon van maar liefst 10,5 km georganiseerd. Op hetzelfde traject van de grote marathon kunnen door hen de laatste kilometers van het officiele parcours worden afgelegd.

Op 5 oktober is het zover. Vanaf 10.00 uur vertrekken de jonge wandelaars wandelaars en  hun begeleiders – voorzien van leuke gadgets - vanuit het buurthuis in Stokhem.  

Net als bij de Sneeuwballentocht in december en de BOEM-tocht in april worden er onderweg weer spannende opdrachten uitgevoerd en foto’s gemaakt (zie de resultaten op de website). Alles rondom het thema de Geul, dat kronkelende riviertje waar deze geweldige tocht langs loopt. En halverwege is er in Valkenburg een echte rust met een heerlijk bekertje water van WML.

Na afloop is er natuurlijk weer de beloning waaronder de speciale medaille….. NIEUW dit jaar is de uitreiking van een speciale oorkonde en medaille aan de jeugdige wandelaars die alle drie de jeugdtochten van 2019 hebben meegelopen. Heb je al meegedaan aan de BOEM-tocht en loop je daarnaast mee in deze Kwartmarathon en de Sneeuwballentocht eind december dan is die voor jou.

Terug naar overzicht

vOOR MEER INFORMATIE NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Klik hier
Website laten maken door Modual.