Avond4Daagse

Een oude traditie herleeft in Vilt: de Avond4daagse, maar nu in een nieuw jasje. Dit jaar vanwege corona nog in een aangepaste vorm, maar voortaan weer elk jaar vanaf de eerste dinsdag in juni. Dit jaar dus van 1 tot en met 4 juni.

We starten met twee afstanden, 5 en 10 kilometer. In lijn met de in het hele land georganiseerde aangepaste uitgaven speciaal voor de jongere wandelaars met hun begeleiders. Volwassenen kunnen de gemarkeerde routes ook op eigen gelegenheid lopen. Uiteraard gelden voor iedereen nog steeds alle coronamaatregelen. 

Start en finish zijn - vanwege corona - niet in de basisschool van Berg, maar op de parkeerplaats van Sporthal de Bosdries, Valkenburgerstraat 115 in Berg en Terblijt.  Daar starten de wandelaars voor de 10 km tussen 17.00 en 18.00 uur en de wandelaars voor de 5 km tussen 18.00 en 19.00 uur. Dit om de deelnemers zoveel mogelijk te verspreiden.

Inschrijving is dit jaar gratis en vindt plaats bij de start. Daar krijgen alle kinderen een officiĆ«le startkaart; de kinderen die 4 dagen deelnemen ontvangen na afloop een speciale beloning. 

Tijdens deze avond4daagse zal er bij start/finish en onderweg geen verzorging plaatsvinden. Kinderen tot 15 jaar ontvangen bij de start en onderweg wel een versnapering en wat te drinken. 

Terug naar overzicht

vOOR MEER INFORMATIE NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Klik hier
Website laten maken door Modual.