Vereniging

Sinds 1956 timmert Wandelvereniging Vilt aan de (wandel)weg door jaarlijks 3 grote wandeltochten te organiseren en mee te helpen bij de Heuvelland4daagse en de ODS-tocht. Daarbij worden wij geholpen door vele vrijwilligers (momenteel ca 85), waarvan de meesten ook lid van de vereniging zijn.

Op 12 maart 2019 zijn er diverse wijzigingen in het bestuur doorgevoerd. Harry van de Beek werd benoemd als nieuwe voorzitter en Jean Ramakers trad toe in het bestuur als nieuwe secretaris. De functie penningmeester is momenteel vacant en wordt voorlopig nog waargenomen door de zittende penningmeester. In 2020 ontstaat een nieuwe vacature door het vertrek van bestuurslid Jo Buckinx.

WV Vilt heeft momenteel ongeveer 150 leden; om de vereniging nog sterker te maken willen wij dit aantal graag omhoog brengen. Met name actieve wandelaars en jeugd zijn daarbij extra welkom.